|
||
چهار شنبه 7 تير 1391برچسب:, :: 17:32 :: نويسنده : علی رحمانی نوعی رایانه قابل حمل که به شکل یک لوح تخت و یا قرص بوده و معمولا دارای یک صفحه نمایش گر لمسی (Touch Screen) و یک قلم سوزنی برای نوشتن و ضربه زدن بر روی نمایش گر می باشد اغلب گوشی های همراه امروزی در حقیقت یک Tablet PC هستند
ادامه مطلب ... چهار شنبه 7 تير 1391برچسب:, :: 17:29 :: نويسنده : علی رحمانی نوعی Tablet PC است که دارای دو صفحه نمایش تاشو می باشد و می تواند مانند یک کتاب باز و بسته شود. این نوع رایانه قابل حمل معمولا در باز کردن صفحات وب، مشاهده فیلم های ویدئویی و دیدن طرح ها نقشه ها و … به کار می رود. شکل صفحه بعد، نمونه دیگری از رایانه های Booket را نشان می دهد.
ادامه مطلب ... جمعه 2 تير 1391برچسب:, :: 21:37 :: نويسنده : علی رحمانی کمپانی ASRock که به سبب پیشرفت های قابل ملاحظه در زمینه صنعت مادربردسازی این روزها دوران خوشی را سپری میکند طبق اخبار انتشار یافته هم اکنون مراحل تکمیل و آماده سازی یکی از مادربردهای مبتنی بر سوکت LGA 2011 خود را می پیماید. ASRock X79 Extreme7 که در زمره برترین مادربردهای High-End قرار دارد بطور ویژه به خازن های سراسر جامد Gold-Plated و دو انس مس در لایه های مدار چاپی مجهز خواهد بود. ادامه مطلب ... جمعه 2 تير 1391برچسب:, :: 10:40 :: نويسنده : علی رحمانی احتمالاً براي شما بسيار پيش آمده است وقتي با كامپيوتر كار مي كنيد احساس كنيد جز سر و صداي زياد فن صداي ديگر نمي شنويد و اگر يك كارت گرافيك قدرتمند داشته باشيد احتمالاً صداي فن آن هم به ديگر فن ها اضافه مي شود.
ادامه مطلب ... جمعه 2 تير 1391برچسب:, :: 10:37 :: نويسنده : علی رحمانی مایکروسافت اخیرا دستگاهی تولید کرده که شکل ظاهری مشابه کینکت دارد. این دستگاه که OmniaTouch نام دارد و روی شونه کاربر نصب می شود، هر سطحی از میز گرفته تا پوست دست را به صفحه لمسی تبدیل می کند. در واقع این دستگاه با استفاده از نور، شکل گرافیکی صفحه لمسی را روی سطح مورد نظر شما نمایش می دهد و شما می توانید این نور را لمس کنید تا دستور خود را به دستگاه OmniaTouch ارسال کنید. در ادامه نحوه عملکرد OmniaTouch را بررسی می کنیم.
جمعه 2 تير 1391برچسب:, :: 10:31 :: نويسنده : علی رحمانی جمعه 2 تير 1391برچسب:, :: 1:52 :: نويسنده : علی رحمانی
سختافزار در واقع همین ابزارهای الکترونیکی هستند که با آنها تماس فیزیکی دارید. علاوهبر این کلیه قطعات مجزایی که باعث میشوند، وسیله الکترونیکی شما کار کند نیز جزو خانواده سختافزار محسوب میشوند. بدون سختافزار نمی توانید به نرمافزار دسترسی داشته باشید. هرچه سختافزار قدرتمندتری داشته باشید، تجربه جذابتری از کار با سیستم خواهید داشت. درکنار این سختافزار، نرمافزار قرار دارد. نرمافزار جسم یا قطعه نیست که بتوان آن را لمس کرد. اما همان چیزی است که کاربر بیشتر از همه با آن در ارتباط است. این نرمافزار است که باعث میشود مک یا پیسی شما کار کند. این نرمافزار است که به شما اجازه ارسال ایمیل و نوشتن اطلاعات را می دهد. به طور کل این نرمافزار است که به شما کمک میکند تا از سختافزار استفاده کنید. تا اینجای کار به نظر هم سختافزار و هم نرمافزار، هر دو مهم هستند و برای راهاندازی سیستم خود به هر دو نیاز دارید. اما ازآنجا که قصد داریم ارزیابی خود را بر اساس موفقیت و محبوبیت کالاهای پرطرفدار بنا کنیم، یکی از شرکتهای موفق یعنی اپل را برایتان مثال می زنیم. تقریبا همه ما قبول داریم که اپل یکی از شرکتهای موفق در عرضه سختافزار است و سود اصلی خود را از فروش آیفون، آیپد و کامپیوترهایش بدست میآورد. بدون وجود سختافزار، اپل هیچگاه اپل نمیشد و صد البته که بدون وجود سیستمعاملهای Mac OS X و iOS نیز اپل هیچگاه به این شکل محبوب نمیشد. اما تصور کنید، اپل هم یکی از مشتریان ویندوز میبود. در این صورت، شانس موفقیت این کمپانی حتی با بهترین شکل و ظاهر لپتاپهایش، چقدر میبود. اگر اپل تصمیم میگرفت آیفون را با سیستمعامل ویندوز فون 7 یا اندروید عرضه کند، چقدر بین کاربران محبوبیت میداشت؟ آیا به اندازه آیفون فعلی مورد تحسین قرار میگرفت؟ قطعا اپل تنها شرکت موفق در زمینه نرمافزار نیست. یکی از دلایل اصلی که Xbox 360 توانست مشتریان زیادی جذب کند، قابلیت نمایش تصاویر با کیفیت بالا بود که این قابلیت را مدیون سختافزار قدرتمند Xbox است. اما بدون وجود نرمافزارهای قدرتمند، Xbox Live و همچنین اپلیکیشنهای جذاب، ایکسباکس 360 هیچگاه اینقدر محبوب نمیشد. من تصور میکنم نرمافزار کمی مهمتر از سختافزار است. درواقع گاهی مهم نیست که کامپیوتر شما چقدر قدرتمند باشد، اگر نرمافزار نیاز شما را برآورده نکند، استفاده از قدرت زیاد کامپیوتر هم ممکن نخواهد بود. تصور کنید یک کامپیوتر قدیمی دارید. اگر روی همین کامپیوتر نرمافزار جدید و کاربردی خود را نصب کنید، باز هم قابل استفاده است. البته هنوز نمیتوان در این زمینه برنده واقعی را مشخص کرد. چراکه هر کسی دلایل خود را برای انتخاب سختافزار یا نرمافزار دارد. ولی آنچه از این بررسیها دستگیرمان شد، این بود که با توجه به عملکرد و موفقیت شرکتها، احتمالا نرمافزار، برنده این جنگ باشد. نظر شما در مورد برتری سختافزار و نرمافزار چیست و کدام یک را موثرتر می دانید؟
جمعه 2 تير 1391برچسب:, :: 1:31 :: نويسنده : علی رحمانی خیرا شرکت ال جی، خبر از تولید کاغذ الکترونیک ویژهای داد که قرار است ماه بعد وارد بازار اروپا شود. این محصول که EPD خوانده میشود، شش اینچی است و یک صفحه نمایش پلاستیکی است که با بهرهگیری از فناوری جوهر الکترونیک یا e-ink، وضوح ۱۰۲۴ در ۷۶۸ دارد. این کاغذ، ۰٫۷ میلیمتر ضخامت دارد و وزنش تنها ۱۴ گرم است. این کاغذ، ضد خش است و اگر از ارتفاع ۱٫۵ متری بیفتد، هیچ آسیبی نمیبیند. البته شاخصترین ویژگی این کاغذ، منعطف بودن آن است، طوری که آن را میتوان تا ۴۰ درجه تا کرد، بدون اینکه آسیبی ببینید.
![]() موضوعات
![]() ![]() آخرین مطالب
![]() ![]() آرشيو وبلاگ
![]() ![]() پیوندهای روزانه
![]() ![]() پيوندها
![]()
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |